31.12.09

HAPPY NEW YEAR



Hyvää uutta vuotta kaikille murusille siellä näytön toisella puolella! Olkaa kiltisti ja ampukaa varovasti niitä raketteja!

Pusuja ja haleja tooosi paljon teille!

Sydämellä Sara

(Huomenna postausta kivasta Helsingin reissusta)

28.12.09

Please Mr. Jailer, won't you let my man go free

Anteeksi postailemattomuudestani, mutta rehellisesti ei ole nyt alkulomasta tullut tehtyä mitään muuta kuin syötyä ja maattua sohvalla. No tämä on ollut kyllä kaivattua löhöilyä!

No aion esitellä nyt osan jolulahjoistani:

Ihana kassi poikaystävältä, joka tosiaan tietää heikkouteni kangaskasseihin. Kyllä se muutakin osti, toinen lahja tulee varmasti esille päivän asuissa!




Ihana Cry Baby-leffa äidiltä ja tyttöhömppää Naiset-leffan muodossa siskolta.


Äidiltä sain tänähetkiselle hajuvedelleni seuraksi bodysprayn ja suihkusaippuan. Talven kuivattamille käsille taas sain käsirasvaa.


Yhteinen lahja poikaystävälle ja minulle äidiltäni. Uudet lakanat.


Sekä tottakai sain myös suklaata, liian paljon krhm. Ja ihanat lapaset poikkiksen puoläidiltä.


Postauksen alussa puhuin vaan joululoma löhöilystä, mutta onneksi asiat alkavat näyttää nyt vähän aktiivisemmilta, eli huomenna olisi tiedossa pikkureissu Helsinkiin, sitten tietenkin uudenvuoden juhlimiset ja sitten ah koko loman odotetuin juttu Tallinna!

Eli shoppailuvinkkejä Tallinnaan saa laitella!

25.12.09

Baby Clothes



Mainitsin niistä viimehetken joululahjoista, niin tämmöisen ihanuuden löysin Kappahlista kummitytölle.

What do you like?

24.12.09

23.12

Vaikka tänään on jouluaatto, palaan silti omaan eiliseen päivääni joka meni näissä merkeissä.
Kahvittelua ihanan Lauran kanssa, viimehetken joululahjojen ostamista ja vähän varaslähtöä joidenkin avaamiseen (kiitos Lape ihanasta lahjasta!) Joulukuusikin täytyi koristella ja huomata se kuinka vaikeaa on oikeasti kuvata niitä asuja talvella, hmph. No mutta eiköhän me tästä selvitä!





















Kaikienkaikkiaan ihana aatonaatto! Voi että mä tykkään tästä joulunajasta!
Nauttikaa te myös!

22.12.09

Dreaming of a white christmas



Halusin jakaa teidän kanssa tän kuvan koska, aah musta on ihana kun on paljon lunta ja valkoinen joulu! LOVE IT.

PS. Yritän tänään vielä tehdä pidemmän postauksen.

21.12.09

Last night I took a walk in the snow

Helou! Postailen täältä kiireisten joulusiivousten lomasta, huhhuh melkein kaikki lattiat pesty ja matot vaihdettu! No nyt kuvia kuitenkin sunnuntailta kun oltiin poikaystävän kanssa kyläilemässä tämän isällä ja sen puolen perheen luona. Käytiin myös katsomassa Uusikuu toisen kerran, noh ainakin puoliksi. Otin muutaman kuvan Haminan ihanista jouluvaloista. Oonko mä ainut jonka mielestä Hamina on tosi kaunis kaupunki?

Asuun en ollut kauhesti muuten panostanut paitsi, että se olisi mukava ja lämmin. Mukava se olikin, mutta kun illalla syntyi yhtäkkiä kauhea lumimyräkkä niin ei se kyllä kauhean lämmin asu enää ollut, hrrr. Aika hm painotteista taas, ylläri.
Turkishärpäke, leggarit, teeppari ja laukku-H&M, neule-VeroModa, tossut-Sokos.











Poikkiksen paita on myös H&M:stä, muistaakseni Divided puolelta! I like it, no tykkään yleensäkkin kaikesta violetista miehen päällä.
No nyt tämä tyttö taitaa kuitenkin mennä jatkamaan siivoilua, heippahei murut!
under construction, sorry

17.12.09

Dresses

Sanoinkin jo viimepostauksesa tekeväni postauksen omista lempimekoistani ja tässä ne nyt tulevat. Samalla esittelen myös sen Zaran nahkamekon joka on jäänyt esittelemättä. Inhottaa kun sisällä on nykyään niin huono valaistus, eli on pakko mennä ulos hyppimään pikkumekoissa, että saa edes vähän siedettäviä kuvia. Nämäkin kuvat otettu pari viikkoa sitten. Nyt on kyllä sen verran kylmä, että en edes mä menisi tuonne ulos kylmettymään ilman viidettä paitakerrosta ja toppatakkia. No nyt kuitenkin asiaan.

Zarasta ostettu musta tekonahkamekko on ainut ja ensimmäinen pikkumusta jonka omistan. Tuohon kuuluu myös musta rusettivyö, joka esiintyy alimmassa kuvassa.


Pinkki satiininen juhlamekko on ostettu Vilasta. Käyttökertoja ei ole ollut kovin monta, mutta silti rakastan tota mekkoa!




Tämä nyt ei ole mekko vaan tunika, mutta lasken sen silti juhlavimpiin vaatteisiin. Paljettitunika on itse tehty ja musta rusettivyö kuuluu Zaran nahkamekkoon.


Mulla oli kyllä pieni taka-ajatus tässä mekkojen esittelyssä. Haluasin nimittäin teidän mielipiteennne siitä, että minkä kolmesta vaihtoehdosta laitan jouluna päälle?

Asusteistakaan en tiedä, mutta laittakaa ehdotuksia niistäkin, eli stylistin taidot kehiin I know u got them!

This gossip keeps us alive

Postailen nyt koulun koneelta, sain oman vanhan koneeni toimimaan hetkeksi, että kerkesin siirtää nämä muutaman viikon takaiset asukuvat Imageshackiin. Uudessa koneessa olikin jotain vikaa ja se palautettiin kauppaan ja tadaa nyt sitten ootellaan uutta konetta, just great. Miten ihmisellä voi olla tällainen tuuri?

Eli tällaisessa asussa olin siis vähän aikaa sitten katsomassa uuden Twilightin ja viettämässä muuten vaan perjantai iltaa. Käytiin tällöin myös testaamassa Kotkaan tullut Subway, hyvää oli!





Biker-Vila, panta-H&M, huivi-H&M, teeppari-GT, neule-Vila, korkkarit-Halonen, clutch-kirppis.

Sain sirrettyä Imageshackiin myös muutamat kuvat, joita olen ottanut mun suosikki mekoista ja jos pääsisin vaikka siskon koneelle postaamaan. Pidetään peukkuja my loved ones!

ps. Ajattelin että poistaisin tästä blogista kaikki aikaisemmat postaukset, sillä jostain syystä en ole ylpä niistä. Tiedän ja tekin jotka luitte blogia Clothes And Cupcakesin aikoihin tiedätte että pystyn parempaan. Voisin aloittaa vähän kuin puhtaalta pöydältä. En tiedä onko turhaa selittää, mutta syy sulkeutuneisiin postauksiin johtui aikalailla siitä, että tiedän kuinka moni täältä kotikaupungistani lukee tätä blogia ja pelkään näyttää sitä millainen oikeasti olen.
No otetaan uusi avoimempi suunta! Ainakin yritetään kovasti :)