27.2.10

you and me go masquradeing


Copyright: Emmi & Sara

26.2.10

But everything was better when sun goes down



Käytiin tänään äidin, siskon ja poikaystävän kanssa syömässä Subit ja tiedustelemassa siskolle uutta lävistys aikaa, kun sen labret tulehtui ja umpeutui.
Päällä oli uudet leggarit JC:stä, bikeri Vilasta, äidin vanha villapaita, h&m:n huivi ja Kanarialta tuotu laukku. Nyt jummaillaan Emmin kanssa tässä meillä ja tulossa on tyttöjen ilta Emmillä leffojen parissa, jee!

Huomisiin muruset!

25.2.10

Show me all the things that I shouldn't know, and theres a new moon on the rise

Nyt luvassa näitä Ruotsin ostoksia, mitään suunnatonta määrää vaatteita en mukanani tuonut kuten näette, muttamutta laatu korvaa määrän. (h&m, gt mun käsitys laadusta, heh heh)



Valkoinen ''laatikkopaita'', WEEKDAY


Vaaleanpunainen neule, GINATRICOT



Kangaskassi, H&M, ALL FOR CHILDREN, SONIA RYKIEL


Legginssit, JC



Kengät, H&M

Mitäs tykkäsitte?

21.2.10

I'M OFF TO..


Tänään hypätään laivaan ja suunnataan kohti Tukholmaa! Palaillaan muruset tiistaina!

pusuja, xxx
(kuva Googlesta)

20.2.10


Tällaisen idean bongasin jokin aikaa sitten Elinan blogista, joten idea ei ole omani! Älkää välittäkö minun baad engliish, koska en mäkään välitä:-)

xoxo

19.2.10

A woman's life support machine (also known her purse or handbag)




Ajattelin nyt koko päivän kestäneen pakkomielteisen Cafe Worldin pelaamisen lomasta postata laukkuni sisällön. (monet bloggaajat ovat tehneet tämän aikoja sitten, mutta jeap tulen vähän jälkijunassa) Eli ylläolevassa kuvassa näkyvät asiat ovat löytyneet tämän talven ajan laukustani joka päivä:
-hiusharja
-joitakin välttämättömiä meikkejä harmaassa Marimekon pussukassa
-kännykkä
-lompakko(Lindex), jossa aina bussikortti
-itse päällystetty kalenteri
-hajuvesi
-Marimekon penaali
-lapaset

Ja tässähän on kaikki mitä tyttö tarvitsee, eikö niin?

18.2.10

So we can just breathe, a little more safely, I've got real big plans and such bad thoughts


Hello darlings! Olen taas joutunut istumaan muutaman päivän kotona kipeenä, kuumetta ja röhää. Yleensähän mä viipotan menossa silti vaikka mikä tauti iskisi, mutta en nyt halunnut vaarantaa sunnuntaista risteilyä (jota odotan ihan täpinöissäni!). No kuitenkin asiaan, halusin tulla postaamaan tiistaisen asun.
Ruutupaita-Seppälä(miesten), harmaa trikoohame-itse tehty, kaulahuivi-H&M, sukkahousut-Sokos, laukku-kierrari, niittiranneke-H&M.
Nyt jatkan You Me At Sixin kuuntelua ja menen kuvailemaan jotain kivaa, jos vaikka tekisi vielä yhden postauksen tänään.

PS. Mä en muuten tajua miksi noi hiukset näyttää aina noin keltasilta, kun ne on kiinni, är.

16.2.10

Blow the smoke right off the tube, kiss my gentle burning bruise


Tällaiselta näytin eilisen päivän, kouluun raahauduin kahdeksitoista ja koulun jälkeen kahvittelin Minnan luona.
Lookista on vaikea sanoa onko se enmmän seilori vai hippi, mutta like it anyway.
Panta/huvi-H&M, kaulahuivi-H&M, beige t-paita-H&M, neule-VeroModa, leggarit-VeroModa, laukku-Kanarialta. Nyt menen lukemaan Shophie Kinsellan Muistatko minut-kirjaa, pus!

PS: Arvatkaa kuka suuntaa sunnuntaina kohti Tukholmaa? WUHUU

14.2.10

If he loves you, he loves you not, be the one to leave him baby dont get caught


Huhhuh on ollut aika kiireinen viikko kun ei ole päivittelemäänkään ole kerennyt, eli kiirettä on pitänyt vaikkei mitään oikeastaan tärkeää menoa olekkaan ollut. No eilen kuitenkin oli pitkään odotut bileet, ensimmäisen kuvan kaunottarien synttärit(vasemmalta, Suvi ja Juliette)! Bileisiin saavuttiin poikaystävän ja parin kaverin kanssa seitsemän aikoihin, suunnistettiin ilmapalloin ja serpentiinein koristetulle ovelle ja siellähän ne synttärisankarit jo odottivatkin. Singstarlevyt pöydällä ja Twistermatto lattialla, mm bueno. Plussaa vielä tytöille mahdollisuudesta kirjoittaa nimet boolimukeihin! Päällä oli perushuttua, eli harmaa hame, valkoinen paita, musta neule, rikkinäiset sukkikset ja röykkiö erilaisia rannekoruja.
Kiitos tytöt kivoista juhlista ja onnea vielä tätäkin kautta!

PS.Viimeisessä kuvassa Julietella on nähtävästi hirmuisen hauskaa mun kanssa jutellessa, hih.

9.2.10

She got a halo around her finger, around you


Tänään oli ensimmäinen päivä koulua, pitkän vapaaviikon jälkeen. Viikko alkoi yhteisillä aineilla ja tänään mua on viihdyttänyt äidinkielen, terveystiedon ja fysiikan (yääk) tunnit. Asu oli myös sen mukainen lämmin, helppo ja super rento.
Päällä oli uusi beige neule kirppikseltä, musta itsetehty turkiskauluri, Cést chic toppi GT:stä, tikkilaukku kirppikseltä ja leggarit VeroModasta. Nyt menen hakemaan syömistä ja sen jälkeen katson Salkkarit koneelta. Heips!

PS. Enkä edes VÄHÄN ihmetellyt tuota lumenmäärää mikä takapihalle oli yön aikana kertynyt!

7.2.10

Just smoke one cigarette and hush

Helou ihmiset! Täällä sitä ollaan jo tervehdytty kunnolla ja jaksettu jopa lähteä kohti keskustaa Lauraa näkemään! Nämä kuvat ovat siis eiliseltä, kun ensikertaa ihmisten ilmoille pääsivät punaiset huulet, jotka taioin itselleni uudella Avonin huulipunalla.

Punaiset huulet toimivat siis katseenvangitsijana, sillä asu oli muuten aika boring valkoinen lörttöpaita, musta neule, mustat leggarit, turkis ''puuhka'' ja uusi kirppari laukku. Kuvissa kyllä näkyy pientä sneakpeekkiä Lauran ihanasta asusta, jonka voitte varmaan bongata neidin omasta blogista!

Mutta haluasin teidän mielipiteenne vielä noista huulista, hot or not?

5.2.10

I'm just a another scene from the movie that you've seen 100 times


Käytiin tänään äidin kanssa kirpparilla ja sieltä päädyttiin mm. Anttilaan, RobinHoodiin and everywhere! Kirpparilta löytyi kuvissa oleva musta laukku sekä beige lörttöneule, jonka kuvaan sitten pesun jälkeen. RobinHoodissa pengoin antaumuksella tarjouksessa olevia DVD:eitä ja käteen osui aivan mahtava Good Luck Chuck! Joten nyt aioin jatkaan sen ja suklaan parissa.
Hejsan!

4.2.10

Inspired


Vieläkin kipeänä, joten ajattelin laittaa vähän inspiroivia kuvia Stockholm Streetstylestä!