30.6.10

it's QUEEN bitch to you

IMG_5480
IMG_5464
IMG_5469
IMG_5467
Postaus taukoon liittyy tällä hetkellä vähän henkilökohtaista draamaa, eikä kamerastakaan löytynyt nyt kuin nämä juhannuskuvat. Joo tiedän tuun tässä "mitä tein juhannuksena" -postauksessa vähän jäljessä muita bloggareita, mutta ehkä mä selviän! Juhannus meni Emmin, Hannan ja Nasun kanssa paikkoja kierrellessä. Päädyttiin aloittelemaan meillä aluksi vähän toisella kokoonpanolla, kun Sarppi ja Roosa liittyivät seuraan, kaikinpuolin tosi kiva ilta, kiitos tytöt!

xoxo, Sara

Transaltion: ...Later..

25.6.10

dagens

IMG_5395
IMG_5399
IMG_5394
IMG_5398
Eilisen hellepäivän asu, lörttöpaita - hm, pyöräilyshortsit - Lindex, clutch - kirppis, niittiranneke - hm, ballerinat - hm ja raybanit - äidin vanhat.

Hei viettäkää kaikki kiva juhannus!

24.6.10

We freak, in my jeep, Snoop Doggy Dogg on the stereo

Monet ovat toivoneet esittelyä yhdessä postauksessa näkyneestä LV:stä, eli tässä se nyt on, kerron kuvien jälkeen lisää laukusta!
IMG_5117
IMG_5118vv
IMG_5112
IMG_5121
Laukku on siis omani, eikä ole aito LV. Ostin sen muutama viikko sitten Nasulta, sillä kaipasin hirveästi ton mallista laukkua! Ja toi tuntuu muutenkin aika laadukkaalta, vaikka kopio onkin (tai aito piraatti, niin kun mä tota mun uutta vauvaa kutsun) Täytyy myöntää että on tolle tullut käyttöä, on jotenkin niin sopivan kokoinen!

Terkkuja Saralta ja FakeLV -murulta!

Transaltion: This is my new baby, I know how lame that's a fake LV, but it's a really good bag. Perfect size and colour!

23.6.10

I'm a scene, I'm a dramaqueen

IMG_5357
Hei, vaihdoin blogin nimen nyt takaisin entiseksi, sillä pidemmän päälle kun aloin ajattelemaan, niin olihan se aika teini. Säästyn myös ylimääräiseltä venkslailulta (mm. blogilistalle nimen vaihtamisesta)!
Mutta joo, tässä eilinen asu, joka päällä olin töissä ja myöhemmin illalla herkuteltiin tyttöjen kanssa lehtien ja teen äärellä. Tänään vietin iltaa Nasun kanssa, ja mulla alkoi virallisesti pitkä viikonloppu, eli ensi maanantaina vasta töihin!

xoxo

Translation: I'm too tired, I'll translate tomorrow.

22.6.10

riddle me this

IMG_5332
IMG_5344
Helou! Oon nyt tässä pari iltaa tenyt blogiremppaa, eli muutin blogin nimeä (nykyinen kuvaa enemmän mua ja sitä että tää on aika paljolti lifestyle blogi) ja oon venkslaillu tota html-koodia. Ai että oon ylpee itestäni kun osasin muokkailla sitä, tekemällä oppii! Mutta joo, ihan postauksen aiheena mun piti tulla esittelemään uudet söpöläiset jotka kotiudutin Vilan alennusmyynneistä. Oon kuolaillut noita ihan normi hintaisenakin, mutta en raaskinut 18euroa maksaa legginsseistä, mutta nyt 50% lapulla varustettuina oli pakko ostaa! Eli nyt huomio kaikki Kotkalaiset, jos ette vielä ole Vilan ja VeroModan alennuksissa käynyt, nyt juoksu jalkaan ennenkuin parhaat palat viedään!

Nyt suihkuun ja nukkumaan, öitä pupuset!

PS. Mites noi isommat kuvat, alkaako mennä jo liian isoksi vai näyttääkö hyvältä ?

Translation: I been doing a little shaping in my blog. I changed the name, The Blonde Life- is much more me and brings out that my blog is about my life as much as my clothes. But the main thing about this post are my new leggins, how cute are they?
But now I off to bed, good night ! xoxo

20.6.10

gonna show all my haters love, good morning

IMG_4899
IMG_5324
IMG_5322
IMG_4903
IMG_5272
IMG_5315
IMG_5296
IMG_5313
IMG_5317
IMG_5277
Tämän tytön kesälomaan on tähän mennessä kuulunut,
-pitkään nukkumista
-töitä
-kuvailua
-terasseilla istumista
-ihania kavereita
-shoppailua
-koti-iltoja
-ja vähän niitä ei niin kotoisia iltoja

Mutta palaillaan taas ! xoxo Sara

Translation: In my summer holiday I have,
-slept at least til noon
-gone to work
-taken pictures
-spend time at cafés
-been with my girls (love them)
-done shopping
-taken time for myself to relax
-and maybe partyed a little

bye sweeties! xoxo Sara

18.6.10

But three words can't fix this anymore

IMG_5311
IMG_5280
IMG_5287
IMG_5279
IMG_5283
Kuvailin äsken viimepäivien ostokset. Ihana vihreä sormus hm:stä jäi kuvaamatta, sillä en löydä sitä. Mutta hm:n alesta tarttui mukaan tummansininen chanel-vaikutteinen jakku ja mustat perus shortsit. Jakun väri ei pääse oikeuksiin ylivaloittuneessa koko kuvassa, mutta oikea väri näkyy parhaiten ensimmäisessä kuvassa. Uusin Trendikin tarttui mukaan.

Nyt alan miettimään mitä pistäisin päälle ja sitten töihin! Viikonloppuna suunnitelmissa ehkä vähän grillailua ja muuta kivaa. Mitkäs ovat teidän viikonloppu suunnitelmanne ?

Translation: Here's a little shopping I did this week. The chanel-like blazer and black shorts from sale at H&M. The blazers colour is closer to the first picture than the third. I also bought a finnish fashion magazine Trendi. Now I have to decide what to wear and then run to work. Then it's finally weekend! What are your plans for the weekend?

16.6.10

we've been moving too fast baby with nowhere to go

IMG_5197
Heipsan! Hei aattelin tulla ilmoittamaan tällaista, että jos hieman epäsäännölliset postaukset kyllästyttävät ja jos mun tekemiset kiinnostaa, niin seurailkaapas sitten Twitterissä! pusuja!

PS. Ostoksien esitteleminen ei sitten tänään onnistunut huonojen kuvien takia.

Translation: Hey guys follow me on Twitter!

what to wear ?


Helou pupuset halusin vaan postata teille tänään avatusta WhatToWear.comista, jossa toimin itse kysymyksiin vastaavana stylistina monien muiden bloggarieden ja muodin asiantuntijoiden kanssa. Sivusto on siis tarkoitettu kysymyksille ja keskustelulle muodista ja vaatteista. Nyt vaan tutustumaan tarkemmin ja rohkeasti kysymään!

Translation: Hey, I just wanted to post you about WhatToWear.com launched today. In this site you can ask questons about fashion and clothes and you will get anserws from bloggers (like me) and other fashion experts. Go and get to know the site. An then start asking!

15.6.10

light up, light up as if you have a choice

IMG_5160
IMG_5168
IMG_5164
IMG_5167
IMG_5158
IMG_5171
IMG_5176
IMG_5170
Eilinen päivä alkoi GossipGirlin 1 tuottarin katselun merkeissä, sitten töissä ja töiden jälkeen Nasun ja Diman kanssa terassilla istuskellessa. Myöhemmin treffasin Annin ja Emmin ja yllätys että suunnattiin hakemaan pizzeriasta ruokaa, nom nom. Tänään käytiin Emmin kanssa H&M:ssä siellä on tällä hetkellä aika isot alet meneillään ja teinkin pari löytöä sieltä!

Huomisen suunnitelmissa olisi kummitytön kyläily päivällä, sitten se olisi taas töitä töitä. Palailen huomenna (tai siis tänään) ostosten parissa, hejsan!

Translation: Yesterday I was just hangin out with Nasu and Dima after work. Today me and Emmi went to sale at H&M and I bought a couple of things. I'll show it you tomorrow, see ya then sweeties! xoxo Sara

14.6.10

last night I fell in love without you, I waved goodbye to that heart of mine

IMG_5036
IMG_5026
IMG_5014
IMG_5017
IMG_5033
Muutamia kuvia yhdeltä kesäiseltä illalta Emmin kanssa. Aargh haluan ton emmin ihanan sormuksen!

Kohta pitäisi alkaa meikkailemaan ja aloittamaan päivää kunnolla ja sitten töihin. Illaksi voisi keksiä jotain kivaa tekemistä!

PS. Liittykääs tekin swayhin, niin tämä typy tarjoaa teille yllätyksen sway.comissa joka avaa täydet sivunsa syyskuussa!

Translation: Pictures from one summer night with Emmi. Oh I want that green ring on Emmi so bad! But now I got to go, xoxo !
PS. Hey honeys go ahead and sign in sway.com trough this link and there's a surprise waiting for you!

13.6.10

sway.com

Hey sweeties! I wanted to tell you about this new website sway.com that offers you a fabulous fashion experience and cute new dresses. Their styles have been seen in InStyle, ELLE, VOGUE, NYLON and seventeen.

Their launching the full site on September. Go a head honeys and be sway girls too!

xoxo, Sara

11.6.10

summer songs


Youth Group - Forever Young

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls

The Kooks - Ooh La

9.6.10

Let's dance in style let's dance for a while

IMG_5053
IMG_5077
IMG_5057
IMG_5074
IMG_5076
IMG_5080
IMG_5075
Vähän kuvia eiliseltä kun näin Lauraa töiden jälkeen. Asu ei ollut mikään erityinen ihan perus setti, mutta löysin pari päivää sitten pikkusiskolta vaaleansinisen kynsilakan, how cute is that?
Mutta nyt taidan mennä nukkumaan, öitä puput!
Ps. tiedän että nämä postauksen ovat olleet hirveän samanlaisia päivä toisensa jälkeen, mutta yritän jaksaa keksiä jotain vähän edustavampaa!

Translation: Pictures from yesterday when I saw Laura after work. The outfit was nothing special, but couple days ago I found a lightblue nailpolish from my littlesisters room, how cute is that?
But now I'm going to bed. Good night sweeties!