21.12.09

Last night I took a walk in the snow

Helou! Postailen täältä kiireisten joulusiivousten lomasta, huhhuh melkein kaikki lattiat pesty ja matot vaihdettu! No nyt kuvia kuitenkin sunnuntailta kun oltiin poikaystävän kanssa kyläilemässä tämän isällä ja sen puolen perheen luona. Käytiin myös katsomassa Uusikuu toisen kerran, noh ainakin puoliksi. Otin muutaman kuvan Haminan ihanista jouluvaloista. Oonko mä ainut jonka mielestä Hamina on tosi kaunis kaupunki?

Asuun en ollut kauhesti muuten panostanut paitsi, että se olisi mukava ja lämmin. Mukava se olikin, mutta kun illalla syntyi yhtäkkiä kauhea lumimyräkkä niin ei se kyllä kauhean lämmin asu enää ollut, hrrr. Aika hm painotteista taas, ylläri.
Turkishärpäke, leggarit, teeppari ja laukku-H&M, neule-VeroModa, tossut-Sokos.Poikkiksen paita on myös H&M:stä, muistaakseni Divided puolelta! I like it, no tykkään yleensäkkin kaikesta violetista miehen päällä.
No nyt tämä tyttö taitaa kuitenkin mennä jatkamaan siivoilua, heippahei murut!

5 comments:

Anonymous said...

No joo en ihmettele jos sulla on ollu kylmä kun pelkissä leggareissa juoksentelet :O pitempää paitaa päälle! ihan oikeesti toi ei peitä ees takapuolta! oot muuten tosi nätti mutta vaatteet on vähän liian pieniä :/

Anonymous said...

voiii ku ihana asuu <3 aiva ihana toi sun paita ! hyvää joulua sullehhin !(::

Anonymous said...

Paljo makso noi "tossut" Sokoksella? :) Hyvät joulut!

Anonymous said...

haminahan on kuulemma suomen romanttisin kaupunki:D tarkeneeko noissa leggareissa hyvin? tai sulla on varmaan kahetkin leggarit mut onko hurjan kylmä et tarkenisko niissä vielä ite en oo uskaltan kokeilla:D

Anonymous said...

toi kuva missä sun naama näkyy on tosi söpö ! voooi.