28.12.09

Please Mr. Jailer, won't you let my man go free

Anteeksi postailemattomuudestani, mutta rehellisesti ei ole nyt alkulomasta tullut tehtyä mitään muuta kuin syötyä ja maattua sohvalla. No tämä on ollut kyllä kaivattua löhöilyä!

No aion esitellä nyt osan jolulahjoistani:

Ihana kassi poikaystävältä, joka tosiaan tietää heikkouteni kangaskasseihin. Kyllä se muutakin osti, toinen lahja tulee varmasti esille päivän asuissa!
Ihana Cry Baby-leffa äidiltä ja tyttöhömppää Naiset-leffan muodossa siskolta.


Äidiltä sain tänähetkiselle hajuvedelleni seuraksi bodysprayn ja suihkusaippuan. Talven kuivattamille käsille taas sain käsirasvaa.


Yhteinen lahja poikaystävälle ja minulle äidiltäni. Uudet lakanat.


Sekä tottakai sain myös suklaata, liian paljon krhm. Ja ihanat lapaset poikkiksen puoläidiltä.


Postauksen alussa puhuin vaan joululoma löhöilystä, mutta onneksi asiat alkavat näyttää nyt vähän aktiivisemmilta, eli huomenna olisi tiedossa pikkureissu Helsinkiin, sitten tietenkin uudenvuoden juhlimiset ja sitten ah koko loman odotetuin juttu Tallinna!

Eli shoppailuvinkkejä Tallinnaan saa laitella!

8 comments:

Anonymous said...

voi olin just tulossa lukemaan vanhoja postauksia mutta ootkin näköjään poistanu ne :( niitä oli tosi kiva lukee(oon lukenu ne jo varmaan 100 kertaa) ne oli sellasia pirtsakoita ja uskalsit näyttää jopa ihan jumalisen kauniita kasvojasi. Oot oikeesti ihan todella nätti joten ei kannata sitä naamaa piilotella. Luin tänään clothes and cupcakesin ihan kokonaan, joka ikisen postauksen sulla oli sillopn vähän luovempi tyyli. oot oikeesti tosi ihana ja sun blogis pelastaa aina mun päivät jos on tylsää, niin tätä on ihana lukee. uusiakin postauksia odotan aina ihan tosi innolla! jatka samalla lailla sara!<3:))

Anonymous said...

he dont belong in prison but hes quilty as can be
but the only crime hes quilty of is simply loving me

Anonymous said...

Cry baby on ihana elokuva!
Depp on niin hot. Voisit tehdä uudesta vuodesta kunnon kuvapostauksen? :)!

Anonymous said...

millon lähetkään sinne tallinnaa ? =)

Anonymous said...

voi miten kivoi lahjoja :) miten ajattelit uutta vuotta viettäää, pää täyteen vai?:D

Anonymous said...

hhah sulla on huippu blogi! minkä ikäinen oot?

Anonymous said...

tallinnan ydinkeskustassa on ostoskeskus nimeltänsä virukeskus. siellä on kaikkea zarasta paikallisiin liikkeisiin. paikallisista kannattaa pistäytyä monton nimisessä ihanassa liikkessä. ketju on todella suosittu virossa. paikallisista myös kaubamaja niminen tavaratalo virukeskuksessa on katsastamisen arvoinen, sisältöä merkkivaatteista pienemmällä budjetilla shoppaileville :):) kenkäkaupoista suurtüki ja abc-king kannattaa käydä ehdottomasti tsekkaamassa, myös virukeskuksessa:) nauti tallinnasta, aivan ihana kaupunki ja upeat shoppausmahdollisuudet!:)

sara said...

Anonymous: Niin poistin ne vanhan postaukset kun ne alkoivat ärsyttää:( aaw ihana kommentti, tällaiset pelastaa mun päivät, kiitos hurjasti!<3 yritän jatkaa!:)

Anonymous: mm love it<3

Anonymous: niin on aah! no kyllä noita kuvia vähän tuli otettua mutta ei kyllä ehkä niin paljon:(

Anonymous: 3. päivä:)

Anonymous: kiitti!: D haha no ei ehkä ihan täyteen: D

Anonymous: kiitos:) oon 16!

Anonymous: oi kiitos paljon vinkkauksesta!:) tämä onkin ensikerta Tallinnassa, joten en ollenkaan tiedä millainen paikka on:)