17.12.09

This gossip keeps us alive

Postailen nyt koulun koneelta, sain oman vanhan koneeni toimimaan hetkeksi, että kerkesin siirtää nämä muutaman viikon takaiset asukuvat Imageshackiin. Uudessa koneessa olikin jotain vikaa ja se palautettiin kauppaan ja tadaa nyt sitten ootellaan uutta konetta, just great. Miten ihmisellä voi olla tällainen tuuri?

Eli tällaisessa asussa olin siis vähän aikaa sitten katsomassa uuden Twilightin ja viettämässä muuten vaan perjantai iltaa. Käytiin tällöin myös testaamassa Kotkaan tullut Subway, hyvää oli!

Biker-Vila, panta-H&M, huivi-H&M, teeppari-GT, neule-Vila, korkkarit-Halonen, clutch-kirppis.

Sain sirrettyä Imageshackiin myös muutamat kuvat, joita olen ottanut mun suosikki mekoista ja jos pääsisin vaikka siskon koneelle postaamaan. Pidetään peukkuja my loved ones!

ps. Ajattelin että poistaisin tästä blogista kaikki aikaisemmat postaukset, sillä jostain syystä en ole ylpä niistä. Tiedän ja tekin jotka luitte blogia Clothes And Cupcakesin aikoihin tiedätte että pystyn parempaan. Voisin aloittaa vähän kuin puhtaalta pöydältä. En tiedä onko turhaa selittää, mutta syy sulkeutuneisiin postauksiin johtui aikalailla siitä, että tiedän kuinka moni täältä kotikaupungistani lukee tätä blogia ja pelkään näyttää sitä millainen oikeasti olen.
No otetaan uusi avoimempi suunta! Ainakin yritetään kovasti :)

8 comments:

Anonymous said...

Sara sara sara !
Mä voin sen sanoa että mä olen täältä Kotkasta, ja tunnen sut oikeastaan aika hyvin :)
Mä oon susta ylpee et kirjottelet tänne ja oot oma itses!
Nyt vaan pidempiä ja erilaisempia postauksia kehiin niin vóila!

Anonymous said...

joo hyvä idea toi !
ja saisko korkkareista parempaa kuvaa, näyttää kivoilta :) ?

Iina said...

Kiva asu :p

Anonymous said...

ihana asu :) ja musta sun postaukset on just kivoja ja just sen takia kun olet oma itsesi :))) jatka samaan malliin vaan !!! ja muuten voisitko joskus tehä sellasen kysymyspostaus jutun?? ois kiva saada tietää susta vähän enemmän .. ?=)

Anonymous said...

vaikka tiedän sut ulkonäöltä, kotkalainen kun olen, en ikinä mitenkään tee susta johtopäätöksiä kirjotustes perusteella.:) ymmärrän kyllä hyvin sen, että on vähän vaikeaa avautua, kun omaa blogia lukee sellaiset ihmiset, joita ei välttämättä muuten haluisi päästää lähelle itseään.

mutta tää blogi on ihana, tsemppiä ja hyvää joulunodotusta<3

sara said...

Anonymous: Apua, kuka oot?: ) kiitos paljon tuesta!

Anonymous: kyllä varmaan mahdollista( ; kiitti!

Iina: kiitos!( :

Anonymous: kiitos tosi paljon!: ) kyllä voisin itseasiassa laittaakin sellaisen tänne!

Anonymous: se on tosi kiva kuulla!: ) niin onhan se vaikeaa kun jotkut kuitenkin tekevät niitä johtopäätöksiä; o mutta yritän olla välittämättä ja tällaiset kommentit kyllä auttavat!

kiitos ja samaa sinne!<3

Anonymous said...

kivakivakiva blogi!

Anonymous said...

oon nähny sut useesti kaupungilla,oot söpis!