23.1.10

You're just a letdow another one of my mistakes I never loved you anyway


Tässä nyt tämä eilisen asu, josta höpöttelin viime postauksessa! Päällä oli neule Jim&Jillistä, niittiliivi sen alla NewYorkerista, kaulahuvi on äidin tekemä, leggarit Kanarialta, lörttöteeppari H&M, vakkari kangaskassi kirpparilta, koruröykkiö Vilasta ja turkoosi rukousnauha on oikeasti poikaystävän oma, ostettu Ninja for menistä. Voisin ehkä postata vielä tämän illan asun tänään jos vaan kerkeän, mutta mitens se olikaan ei makeaa mahan täydeltä!

Kuitenkin, olihan mulla ihan asiaakin tähän postaukseen, huomasin pari päivää sitten että sähköpostiini oli ilmestynyt aika kivaa postia! Eli tanskalainen muotibloggari Emilie Delance, kutsui minut liittymään hieman "Facebook" maiseen yhteisöön, joka keskittyy muotiin. Muodista kinnostuneita jäseniä on ympäri maailmaa. Vaikka en itsekään ole ollut jäsen kuin muutaman hassun päivän niin täytyy myöntää että tykkään ideasta. Eli en itsekään ole oikein vielä perillä kaikesta sivuun liittyvästä, parempi luultavasti jos menette tutustumaan sinne itse! Tästä pääset sivustolle ja kaikki voivat littyä!
Itse löydyn sivulta nimellä sara.

11 comments:

Anonymous said...

mä en ymmärrä tota miks nuoremmat bloggarit käyttää otsikkoina biisien sanoja jotka ei liity postauksiin mitenkään :D. Onks se niinq cool??

Anonymous said...

oo onneks olkoon tosta jutusta :--)

Iina said...

Voi oot niiin nätti ! Ihana toi toka kuva :)

katrina said...

great outfit!

Anonymous said...

onko noi niinkun farkkuleggarit vai ihan normi? aika lyhyt paita on jos on vaan normi :O nätti oot muuten!:)

Anonymous said...

tosi kivan värinen toi sun tukkas!

Brandy Shaloo said...

great outfit. I would freeze my a.. off if I'd go out like that when there's so much snow :D
But I guess if you're from Finland then you're used to it.

sara said...

Anonymous: no yleensä ne kuvastaa vähän jotenkin mun päivien tunnelmaa:) kuuntelen sellaisia biisejä millä fiiliksellä olen! mutta kyllä ne joskus ihan randomeitakin on, en kyllä osaa selittää miksi tämä tapa on niin yleinen nuorten bloggareiden keskuudessa

Anonymous: eihän tuo mikään onnittelun aihe ole(; sinne voi liittyä kuka vaan!

Iina: ooi kiitos:)!

katrina: thank u!

Anonymous: normit paksut trikoo legut ne on:) totta onhan tuo aika lyhyt, mutta en enää osaa itsekään oikein katsoa sitä sillä tavalla kun oon niin tottunut pitämään leggareita housuina:--D kiitos!

Anonymous: kiitos! en vaan ole itse vielä kauhean tyytyväinen:)

sara said...

Brandy Shaloo: That's true it's freezing here! It hasn't been so cold (or this much snow) in years!:-D but it's kind of cool tough, it is so pretty when there's white everywhere.

Anonymous said...

tykkään sun tyylistä hirmusesti<3

sara said...

Anonymous: ooi kiitos!<3