27.3.10

Cause I am ready to party gonna get my girls and get naughty

IMG_2251
Juu-u ihan hauskat bileet olivat, loppuivat vaan vähän kesken tai siis aikasemmin kuin piti. En edes viitsi pistää paikan päältä mitään kuvia, koska ulkona satoi ja bad hair day jatkui vielä pahempana bad hair nightina. No päädyttiin sieltä vielä sitten yhden kaverin luokse jatkoille ja sitten päätettiin kaikki säästää taksirahaa ja tepsteltiin sieltä sitten vielä yöllä kotiin nukkumaan (minä tässä tapauksessa poikaystävälle nukkumaan). Mutta joo tuollaista oli siis eilen päällä, pistän nämä kuvat tänne silläkin uhalla että kommenttiboksiin sataa kakkaa. Itse tykkäsin kuitenkin asusta !

Translation: Here's the party outfit from last night !

24 comments:

Sara said...

ooi toi asu on just ihana! ois ihana olla sun pitune ni vois käyttää tollasia korkoja, eikä ois niitten kanssa 2 metriä :D ja siellä on niiin paljon kuivaa asfalttia (asvalttia?:D)jo !

sara said...

Sara: kiitos:-)! voi kuule mä haluisin olla kyllä pidempi, kun mä oon just säkällä sen 160 noiden kenkien kanssa !:-D aah niimpä, asfalttia! (mä sanon aikanin niin en tiedä onko se oikein ;-D)

Anonymous said...

Mistä toi hame on? Ihana!

Anonymous said...

sun asus on just söpö ♥ ja kysyn samaa kuin anonyymi, mistä ihmeestä toi hame on? Ihana! ja noi kengät on kans aivan unelmat =)

Iina said...

Voi kui nätti asu :) Sul on ihanat hiukset !

Anonymous said...

nii ja minkä pitunen sit haluisit olla:D

Anonymous said...

oooo onnellinen ku oot noin lyhkäne!! meikä rakastaa korkoja mut en voi käyttää mun pituuden vuoks kun oisin yli 180 cm niillä :( kuinka piktä oot? :o vai lyhyt pitäskö sanoa:D

Anonymous said...

hei mistä toi sun edellisen postauksen kaulakoru on ? HALUUN KANS mut siis toki omal nimel :)

ja tosta ku noi anot jtn vinku tosta sun meikkaamisesta ja mäki jtn sanoin nii en mitenkää todellakaa pahalla sanonu vaa siis just kans et hei kuka nyt ei meikkaa bileisiin enemmä ku arkee :) oot ihana, ja tää on mun iha eka blogi mitä aloin lukemaan !
tai siis se sun edellinen (clothes and cupcakes)

ihan paras blogi (= kiitos tästä

Anonymous said...

tosi kiva asu! :)

Anonymous said...

oot kyllä todella tyylikäs :)

Anonymous said...

NÄTTI! :---) oot muutenkin ihan hurjan kaunis :)

Anonymous said...

aivan ihana asu:) todella onnistunut mun mielestä!

Anonymous said...

mitäh? mite jou voi laittaa kakkaa tosta asusta?? IHAN HELVETIN ihana asu! oot ruvennu pukeutuu paljon paremmin näin keväämällä! ja oot niin nätti! aaah oikeesti toi asu on niin ihana! =)

Anonymous said...

Upee asu :)! Oon samoil linjoil Saran kans, vitsi et ois vähä lyhyempi...

noona said...

Upea asu, mistä oot tuon hameen ostanut? :-)

Anonymous said...

Toooosi huippu asu! Ja tuo hame <3

Anonymous said...

nätti asu ! sulla on jotenki kuvien perusteella ainaki tosi nätti kroppa, näytät tosi sopusuhtaiselta =) kuinka pitkä oot ?

sara said...

Anonymous: oon itse tehnyt ton hameen:-) kiitos!

Oona: kiitti <3 itse tehty:-) ja kengät on haloselta!:-)

Iina: kiitos:--))!

Anonymous: ää en oo :-( haha ja kyllä "kuinka lyhkänen" pitäisi kysyä, sillä oon 154cm lyhyt:--D kääpiö mikä kääpiö

Anonymous: haluaisin ainakin olla jtn yli 160cm:-)

Anonymous: toi on Timanttisilta;-) siis kyllä mä tajusin, enemmän toi ''hei ilkeet anot'' kommentti oli tarkotettu niille ''näytät prostituoidulta'' kommenteille:-D itse oot ihana<3 kiitos sulle !

Glamour Bbey: thanks honey!:-)

Anonymous: kiitos!:)

Anonymous: kiitos!:-) nyt mä punastuin!

Anonymous: kiitoksia:--)!

Tanja: ooi kiitos !:-)

sara said...

Anonymous: haha aattelin viitata hieman edellisen postauksen kommentteihin;-) kiitos ihanasta kommentista, oot ihanuus!<3

Anoymous: kiitos:-) hitsi niinhän se vissiin aina menee lyhyemmät haluisivat olla pdempiä ja toisin päin:-D

noona: kiitos:-) olen itse tehnyt hameen:-)!

Anonymous: kiitos!<3:-)

Anonymous: kiitos:-)! oon 154cm pitkä tai siis lyhyt:-D

Bella said...

Yhdyn edellisii, just et haluisin käyttää tollasia korkoja mut oon muutenki melkee 170:d Ja sun hiukset on aivan ihanat :)) Ja pitää sanoo viel ku ainaki joissain edellisissä postauksissa sul on punaset huulet,ni sopii ihan hiirrrrmu hyvin!:D

Bella said...

Ja pakko viel sanoo ku luin ton edellisen postauksen kommentteja, et oon ihan helvetin nätti ja noi anonyymit on luultavasti vaan kateellisia sulle :)

sara said...

Annabella: ooi kiitos::-) joo en oo kyllä pitkään aikaan pitänyt punaisia huulia joten voisi nyt joku päivä laittaa! oot ihana<3

Anonymous said...

Oisko sulla mitään ohjetta tohon hameen tekoon? :-) Se ois kiva!

Tuuli said...

go shorties ! pitää ajatella positiivisesti, me voidaan käyttää niiin korkeita korkoja ku tahotaan eikä siltikää olla miehiä pidempiä ;D.

ps. aivan ihana tuo asu, näyttää häiritsevän paljon samalta ku mun partykledjut yleensä :D. luv ur style ! keep on rockin'! ;)