21.3.10

I got your runaway smile in my piggybank baby, gonna cash it right in for a new Mercedes

IMG_1948
IMG_1971
Siis voi nallekarkit kuinka voi ihmisen vaatekaapissa olla niin paljon tavaraa, mutta sitten kuitenkaan ei yhtään mitään. Sama fiilis anyone?
Mutta juu sieltä sekasorron uumenista vedin päälleni pitkästä aikaa H&M:n vaaleansiniset farkkuleggarit ja niiden kaveriksi GT:n topin, second hand clutchin sekä neuleen Jim&Jillistä. Asusteiksi H&M:n pannan Lindexin sormukset, vyön kirpparilta ja rannekeen Motivista. (juu tiedän että laukkukin on asuste mutta kuulosti paremmalta noin:-D)
Jossain vaiheessa olisi tarkoitus lähteä poikaystävän luokse moikkaamaan hauvoja ja illalla katsoa joku leffa.
Viettäkää tekin hassu sunnuntai ilta, hejsan!

Translation: Do you ever feel like your wardrobe is full off stuff but yet there's nothing to wear? I've been having that feeling a lot lately. But luckily I managed to find something and here's todays outfit. Now I'm off to visit my boyfriends house. Bye!

23 comments:

Emmi said...

oooioi meikä dikkaa asustas puppe<3

Anonymous said...

kiva asu mut paremmin olis sopinu tohon asuun ihan farkut, en ite tykkää noist legginseist oikee tollai :D

Anonymous said...

eijjeijjei voi pitää tollee että farkkuleggarit ilman pitkää paitaa HYI!

sara said...

Emmi: kiitti kitti kaunokainen<3

Anonymous: farkkulegginssit/farkut melkein sama asia;-) no jokaisella on omat mielipiteet (kiitos muuten sulle kun ilmaisit mielipiteesi noin asiallisesti ja kivasti, semmosia ei niin asiallisia on taas tässä blogissa liikkunut:-> )

Anonymous: juujuujuujuuu kyllä voi:-) pidin jo!

Anonymous said...

Mä olen taas sitä mieltä että varsinkin hoikille ihmisille sopii farkkuleggarit, että siellä on paita sisällä ja sehän tarkoittaa sitä että sulle se sopii täydellisesti!<3 älä välitä tyhmistä kommenteista(kateutta) mä uskon että tiedät sen! :) musmus

Svy said...

Mulla kans just toi sama fiilis, et vaikka vaatekaappi pursuaa vaatteita, tuntuu ettei sieltä kuitenkaan löydy mitään päällepantavaa.. :-D

Anonymous said...

Tiedätkös, kalsareiden päälle kuuluu laittaa oikeat housut.

sara said...

Anonymous: ooi kiitos tosi paljon! hoikempikin voisin kyllä olla mutta tähän täytyy ainakin tällähetkellä tyytyä!;-)
Mutta kiitos vielä päivää piristävästä kommentista, ihana olet!<3

Svy: tää on kyllä ehkä maailman inhottavin tunne:-D ja ainoa lääke siihen on shoppailu mikä taas tarkoittaa rahanmenoa, aargh:-D voisko tähän olla joku pilleri?

sara said...

Anonymous: eikä miks kukaan ei oo kertonut mulle? kiitos että ilmoitit!

Mim said...

Hei älä välitä noista anonymeistä, näyttää upeelle varsinkin sun jaloilla ! Mulla tuntuu kans olevan vaatteita joka lähtöön, mut ikinä ei oo mitään päälle pantantavaa. :D

Anonymous said...

Olehyvä vain! :) musta asu pukee sua todella hyvin. ja kuules Sara! oon samassa koulussa sun kanssa ja olet kyllä just hyvän kokoinen, hoikempi ei tarvitse olla! :) oot kaunis ja punainen huulipuna sopii sulle äly hyvin! mulle ei taas yhtään!

sara said...

Mim: Yritetään olla välittämättä;)! kiitos! haha niiin inhottava tunne:-D

Anonymous: aijaa:-D hassua ajatella että nään sut varmaan about joka päivä, mutta en tiedä kuka olet;-) kiitos!<3
kyllä mäkin aluksi ajattelin että ei punainen huulipuna mullekkaan sovi, mutta eikun rohkeasti käyttämään!

Anonymous said...

hööh ei noi housut kyllä kovin hyvältä tolleen näytä :s

Glamour Bbey. said...

Great look!

Anonymous said...

Katsoin sun vanhaa blogia ja sulle sopi älyttömän hyvin ruskea tukka!! voisin kuvitella ruskean nyt sulle, näyttäisin sika nuorekkaan trendiltä ja voi että! :) en tiennyt että sulla on ollut tummempi! ihana

Elina said...

Tiiätkö mulla on ihan sama fiilis. Vaatekaapista löytyis kyl vaatetta vähän joka lähtöön mut ei sit kuitenkaan mitään.. :-(

siiri said...

aa sulle sopii tosi hyvin noi kaikki pannat ja tollaset. aina kun mä tungen päähäni tollasen pannan se joko nousee tai jotenki muuten menee ryttyyn niin että lopputulos on kauhee :D joudutsä usein korjailemaan noita pantoja vai pysyykö ne itestään noin?

Rosaaa said...

Kiva asu, tykkään : ) Ja voi noita ihania anonyymei : D Älä välitä niistä. Mä pidän kans farkkuleggareit tollai ku sä, mulla on just tollaset samanlaiset ku sulla : D <3 Puss puss oot kaunein <3

Maria said...

YES. I always feel that way. ;p

Emmi said...

Mulla on ihan sama juttu noiden vaatteiden kanssa. Niitä on vaikka kuinka paljon mutta silti aina tuntuu että ei ole mitään päälle puettavaa :-(
Noi farkkuleggarit sopii muuten tollee sulle tosi hyvin ! :>

Anonymous said...

oiii ihanan omaperänen ja kaunis asuste! oot muutenkii just kaunokki<3

Anonymous said...

siis mä oon kyllä sitä mieltä että vaalea tukka sopii sulle paremmin kun ruskea! siihen sopii paremmin myös punainen huulipuna:):) ja itse en kyllä noista farkkuleggareista oikein pidä tuolla tavalla,mutta jokainen saa pukeutua ja toteuttaa itseään ihan niinkuin itse haluaa.=)ps. rakastan blogiasi,asun myös kotkassa ja näen sinut usein pasaatissa:)!

sara said...

Glamour Bbey: thanks!

Anonymous: juu:-) värjäsin tossa seiskalla/kasilla blondista tummaksi ja sitten nyt taas ammattikoulussa aloin blondaamaan:)

Elina: ärr niin ärsyttävää!; o

siiri: kiitos!:-) kaikki valittaa mulle aina tuota ongelmaa, mutta en mä itse joudu kauhean usein niitä korjailemaan; o kai mulla on vaan niin oudon muotoinen pää:-D!

Rosaaa: kiitos!:-) niimpä, yritän olla välittämättä:-D kyllä niitä voi mun mielestä pitää ihan hyvin tollain;-) pus vaan itselles söpöläinen!

Maria: just an AWFUL feeling :-D

Emmi: niin huooh, se on kyllä yksi tämän hetken ärsyttävimmistä jutuista ainakin mulla; o kiitos!

Anonymous: kiitos itelles kaunokki<3!

Anonymous: ai että kun nousi hymy naamalle kun tän kommentin luki:-) ihanan asiallisesti esität mielipiteesi leggareista, tämmöistä tänne enemmän kuin sitä että ''hyi vittu'' :-D! ja kiitos kehuista! ooi musta on aina yhtä jännää kun joku tunnustaa olevansa kotkalainen mutta silti pysyy tuntemattomana:-D näkyillään(mä en vaan tiedä sitä sitten)!