4.4.10

Every aching wound will cauterize and bruise

IMG_2645
IMG_2650
IMG_2644
Pari kuvaa eiliseltä päivältä kun tehtiin poikaystävän kanssa vaan yksi pieni reissu pihalle, haettiin sipsiä ja lainattiin Meriltä pari leffaa.
Olisin voinut laittaa synttäri asun tänne tänään, mutta ei oikein huvita sillä mä en vaan tajua miten jotkut ihmiset luulevat että niillä on oikeus ja taito arvostella ihmisen luonne pelkän ulkonäön perusteella, GIVE ME A BREAK. (epäilen hieman että kyseisen kommentin laittaja on samalta paikkakunnalta kanssani, niin tässä pieni vinkki: seuraavan kerran kun näät mut (eli kamalan lissun) voisitko tulla juttelemaan ja sitten voit sanoa mitä mieltä olet, tollanen ulkonäön perusteella arvosteleminen on nimittäin tosi naurettavaa ja lapsellista:-D)

18 comments:

Anonymous said...

Mäkään en todellakaan ymmärrä sitä, että ihmisen luonnetta arvostellaan ja siitä tehdään jotain päätelmiä pelkän ulkonäön perusteella. Mun mielestä sun blogin taso on parantunut tosi paljon. Muistelen, että sulla oli yhdessä vaiheessa (joskus syksyllä) pieni blogitauko tai ainakin postailit paljon harvemmin. Pelkäsin jo, että lopettaisit kokonaan. Mun mielestä oletkin hieno osoitus siitä, että vaikka välillä blogin pitäminen ei huvittaisi ja postauksia tulisi harvemmin, niin se ei silti tarkoita sitä, että täytyy lopettaa blogin pitäminen kokonaan. Mielestäni blogisi on nyt parempi kuin koskaan ja tuntuu, että olet löytänyt oman tyylisi ja uskallat pukeutua niin kuin haluat. Tulipas aika sekava kommentti :D Mutta siis pointtina oli, että mä tykkään tästä sun blogista tosi paljon ja luen ahkerasti vaikken niin usein kommentoikaan. Jatka samaan malliin! :)

Elina said...

Mäkää en ymmärrä sellasta että tullaan ulkonäön yms. perusteella arvostelemaan koko ihmistä. Mulle on tullu kans kaikki anonyymit avautumaan siitä kuinka olen kamala teinilissu ja varmasti ihan kamala ihminen yms. Sitte ne ei kuitenkaan uskaltais tulla sanomaan päin naamaa kadulla samaa, mutta anonyyminä on hyvä kirjottaa, varsinki jos se on joku tuttu ihminen tai samalta paikkakunnalta.
Aika säälittävää myös se . Mut sun blogi on kyllä mahtava ja jatka samaan tahtiin. Mäkin sanon sulle että koita olla välittämättä niistä anonyymeistä, vaikka toi kuulostaa jo niin käytetyltä sanonnalta... Mä en oo pystynyt olemaan välittämättä niistä, mutta oo vahva ! :-)

noona said...

Sun blogi on ihan mahtava ja sä oot todella kaunis. Kateelliset ihmiset puhuu pahaa, niistä ei pitäis välittää. Mutta ymmärrän sun fiilikset, ne pahoittaa mielen vaikka koittais olla välittämättä. Mun mielestä oot just hyvä noin ja tosi mukavan oloinen tyttö. Hyvää jatkoa sulle :-)

Laura said...

Sun blogi on aivan mahtava,ja oot kaunis. Niinkuin Noona jo totesikin (: Mua on haukkunnut kaksi tyttöä ii2 mikä oli musta todella typerää ja idioottimaista. Mun mielestä jos jokin asia painaa sydäntä pitää siitä kertoa päin naamaa eikä haukkua netissä. TOSI halpamaista !! Jatka vaan tätä huippu blogia oot nimittäin aivan ihana ihminen :))

Anonymous said...

En ymmärrä et mikä sust muka tekis pissiksen? Oot tosi nätti ja ihana luonteinen nuori nainen, joten älä siis välitä jos joku "anonyymi" tulee sulle jotaa inisee. Laita vaa millasii kuvii itse tahdot ja jos jollaa on jotaa valittamist ni älä välitä niist, suurinosa niist on vaa kateellisii ja ei uskalla pukeutuu eri taval. Ne vaa sulautuu massaa. Sun tyyli on IHANA ja oo ylpee siitä et uskallat olla oma itsesi ja pukeutuu ihan miten itse haluut! Siitä Sarasta Me Pidämme! :)

Anonymous said...

minkä niminen sun sisko on?

Kaisa said...

Hei mist oot ostanu sun nimikorun? Ja paljon makso (:

Paula Macarena said...

your blog is so nice! i'll follow you girl :)

Anonymous said...

Mä voin yhtenä kotkalaisena sanoa, ja tunnen myös sut tosi hyvin että mä todellakin katon sua ylöspäin.
Moni kotkalainen ei viitsi edes pitää blogiaan koska täällä kaikilla on niin paljon mielipiteitä. Se vaatii selkärankaa jotta uskaltaa nähdä sun haukkujien katseet ja kuulla niiden supinat Kotekolla susta ja sun blogista ja silti olla välittämättä niistä! Pakko sanoa et moni mun ystävistä on joskus Kotkekolla mullekkin sanonut että ''Voi vittu tot Saraa ku sil on joku blogi'' ja mä sanoin samantien niille että: ''Mitäs helvetin väliä sillä on? Ja hiton hyvä blogi sillä onki.''
KOSKA MÄ OLEN OIKEESTI TOTA MIELTÄ, ja aijon jatkossakin pitää sun puolias.
Jatka Sara samaan malliin. Me tarvitaa tänne Kotkaa edes yks ihminen joka uskaltaa tavoitella unelmiaan ja tehdä sitä mistä itse pitää! <3

Love u! <3
ps. ehkä mä joku päivä viitsin tulla sulle kertomaan kuka olen ;)

Anonymous said...

En tunne sua, mutta oon kyllä nähny sut livenä montamonta kertaa. Mun mielestä tyylis on tosi kiva. Ja mä oon ainaki saanu semmosen kuvan sun olemuksestas et oot ihan mukava. Haluisin todellakin tutustua suhun, mutta rohkeutta ei taida löytyä tarpeeksi. Ja myöhäiset onnittelutkin nyt samalla!:)

sara said...

Anonymous: No eihän tuo ollut mitenkään sekava!;-) itsestänikin tuntuu siltä että blogini on nykyään niin paljon enemmään itseni näköinen ja olen aina innostunut postailusta yms. kaikesta muusta blogiin liittyvästä! toisin kuin syksyllä tämän tauon aikana!:-) ja jos totta puhutaan olin jo vähällä lopettaa koko blogin mutta onneksi en lopettanut. on tämä kuitenkin mulle niiin rakas harrastus!:-) Kiitos kommentista ihanainen<3!

Elina: aargh mä en ymmärrä musta sä oot niin söpö tyttö ja oon sun blogin vakkari lukija;-)! mutta näinhän se on nimettömänä on helppo tulla purkamaan omaa pahaa oloaan! kiitos muru! yritetään olla molemmat vahvoja!:-)

noona; Niimpä, kyllähän mäkin aina hoen itselleni että ''älä välitä'', mutta kyllä niistä kuitenkin aina välittää;-( kiitos ja samoin sinne!<3

Laura: mustakin tommonen nettihaukkuminen on niinkuin sanoitkin todella halpamaista!:-) ja se kyllä kertoo ihmisestäkin jotain jos ei uskalla sanoa suoraan jos on jotain sanottavaa:-) kiitos !<33

Anonymous: Niin oon itekkin yrittänyt miettiä samaa:--D aa kiitos ihanasta kommentista!<3

Anonymous: no se josta yleensä puhun näissä postauksissa on nimeltään Laura:-)

Kaisa: toi on Timanttisilta ja kustansi 40€ :-)

Paula Macarena: thanks honey!:-)

Anonymous: Jos totta puhutaan nii tää kommentti pisti mut melkeinpä itkemään:-) sillä joskus on kyllä todella vaikea kestää näitä ''supinoita'', mutta musta on aivan ihana kuulla että joku pitää puolia!:-) nyt täytyy kyllä sanoa että SÄ olet tosi rohkea! Kiitos todella paljon, luv u too!<3Ja mä toivon että joku päivä tuut kertomaan mulle kuka oot;-)!

Anonymous: Kiva kuulla!:-) hei seuraavan kerran tuut vaan rohkeesti sanomaan moi!;-) promise?
Kiitoksia!<3

hhelina . said...

hei, jouduin su blogia kuin satunnaisesti! Erittäin erittäin hyviä kuvia blogi, joka sillä että olen suomesta hyvin ymmärrä, following kuitenkin.
Tällä hetkellä sen tein google translated :)

Anonymous said...

Mitä toi sun kynslakka on? aivan ihanan värist :)

sara said...

hhelin. : kiitos;-)!

sara said...

Anonymous: toi on Sokoselta Wet'n'Wildia ja jotain pinkkiä:--D

Sohvi said...

Ootko ollu joskus masentunut? miksi syöt lääkkeitä edelleen? eiks sulla oo ollu anoreksiakin? Olisi kiva jos tekisit tästä postauksen :)
Kysyn tätä vain uteliaisuuttani "vähän erilaisia" ihmisiä kohtaan. Siis haluaisin tietää miten se selvisi, miten itse selvisit siitä, kauanko kesti, miten pääsit yli ym. Jos menee liian henk.koht. niin unohda (:

Taru said...

sun tyyli on tosi upee. enkä todellakaa ymmärrä miten joku sais sinut näyttämää pissikselt :D oot tosi nätti ja vaikutat muutenki mukavalt. ja sun blogii on tosi kiva lukee :>

Anonymous said...

noo lolololll ootko saanu jotaa salaisii ihailijoita ku ei uskalla tulla sanoo mitää:D:DD:DD aika naurettavaa tulla tänne kertoo jotaa tollasii asioit