10.4.10

I'm walking on sunshine

IMG_2876
IMG_2883
IMG_2893
IMG_2890
IMG_2887
IMG_2909
IMG_2905
IMG_2910
IMG_2904
IMG_2929
En kerennyt yllätys yllätys postailla ennenkuin lähdettiin syömään, sillä heräsin lahjakkaasti kahden aikoihin ja kolmelta oli lähtö. Hyvä minä! Mutta oltiin siis juhlistamassa niitä Annin synttäreitä ja mentiinkin aasialaisen sijasta Rossoon syömään ja sitten vietiin synttärityttö jätskille Mäkkäriin. Sen jälkeen Anni ja Hanna lähtivät hakemaan H&M:n pakettia ja me muut minä, Emmi, Joni ja Tude päätettiin lähteä kävelemään sen takia koska tänään on ollut niin lämmin keli! Päädyttiin sitten istuskelemaan monen mutkan jälkeen läheiseen tähystys torniin (Emmin sanoin tähtäys torniin) ja mietittiin kuinka lähellä kesä oikeesti on. Myöhemmin kun Anni ja Hanna liittyivät taas seuraan ja Tude lähti, mentiin istumaan loppuillaksi Jonin ihanaa pihamökkiin. Joni sytytti meille kynttilöitä ja siinähän se pari tuntia meni nopeesti kun höpöteltiin.
Mutta päivän asun näette ylimmäisestä kuvasta ja se koostuu pitkälti viime viikoisista ostoksista. Mutta nyt kyllä väsyttää sen verran että pakko mennä nukkumaan, öitä!

PS.Jos haluatte lukea päivän sekavista tapahtumista vähän hassumman stoorin se löytyy Emmin tämän päiväisestä postauksesta (ja kaikki on muuten ihan totta :-D)!

19 comments:

Anonymous said...

voisitkos olla laittamatta noita kuvia tänne mis poltat koska annat tosi tosi huonoo esikuvaa pienemmille jotka aattelee nyt et polttaminen on jotenkin hienoo ja muodikasta. oot tosi nätti tyttö eikä tollanen sovi sulle

Anonymous said...

mistä oot ostanu noi housut?:)

noona said...

Kiva asu sulla, noi leggarit näyttää hienoilta :)

Anonymous said...

siis täh :--D oon luullut sua paaaljon lihavemmaks! siis näissä kuvissa näytät tosi hoikalta ja näin, muuttu kyllä käsitys aika reilusti :--D mutta ihana asu!

Anonymous said...

hei mikä toi ihana karvajuttu on? :)

sara said...

Anonymous: ei polttaminen sovi kellekkään, mutta mutta mä oon itsekin vielä nuori ja toivon etten ole kenenkään esikuva

Anonymous: Lindexistä:-)

noona: kiitti:-)

Anonymous: aiaa, no jos totta puhutaan oon kyllä laihtunut mutta en mä kyllä mielestäni ennenkään ollut paaaljon lihavempi! että juu tiedän että tää kommentti oli kehuiksi tarkoitettu mutta jotenki sointui tuo ikävästi korvaan

Anonymous: se on yhden vanhan neuleen kaulus;-)

Anonymous said...

tähystystorni on yhdyssana ja tähtäystorni myös.

sara said...

Anonymous: no aina ei voi olla täydellinen ;-)

Anonymous said...

Sulla on aivan ihanat jalat :) Omat jalat on vähän liian laihat, enkä pidä niistä (massa ei vain keräänny niihin) joten mitkään housut ei istu, ei voi kuin haaveilla noista jaloista :)

Ja ensinmäiselle anolle: Mistä lähtien blogien pitäjät ovat olleet pikkutyttöjen esikuvia? Musta jokainen saa laittaa tänne sellaisia kuvia mitä ikinä haluaa, Sara pitää blogia itsensä eikä muiden vuoksi :) Ei sillä että itse polttaisin, tai pitäisin siitä, mutta miksi turhaa kieltämää tätä ja heti haukkumaan..

Hyvää kevättä Saralle<3

Anonymous said...

+ Piti vielä kysyä: Onko noissa housuissa takataskuja ja paljon oli hintaa? :)

elly said...

Ihana asu, tykkään =) noi leggarit on upeet!

sara said...

Anonymous: Kiitos kovasti:-) joo oon itekkin ollut tossa pisteessä että mitkään housut ei istunut!

Mutta ihan oikeessa olet tää on mulle rakas harrastus ja postailen tänne itseni vuoksi!:-) Hyvää kevättä myös sulle ihanainen!<3

Anonymous: ei ole takataskuja:-) ja n.15€ oli hintaa!

elly: kiitos!:-)

iida said...

ihanat kukkaleggarit yhdessä kuvassa :---) tykkään paljon. ja kivoi kuvii (:

Anonymous said...

mistä toi supercute takki on ?

siiri said...

ihana toi eka kuva susta (:

Maria said...

Uuuu I really like this outfit. 8--))

sara said...

iida: ah eikö ookkin;-) ne on emmin! kiitos!

Anonymous: Vilasta;-)

siiri: kiitos:-)!

Maria: thanks babe!

Miikka "Ben Ru" Värri said...

Onks toi uus Mäkki ton näkönen?! Melko huikea :D

Anonymous said...

toi torni on kyl hurja paikka, minuu on pienest pitäen pelottanu käydä siel :--DD oot mun mielestä hurjan nätti ja sul on kivoi vaatteita, mut voisitko pliis vähä koittaa kiinnittää huomiota yhdyssanoihin?=DDD äh olipa tylsän kuulonen kommentti mut helpottais mun lukemista vähä ku ei tarvi ärsyyntyä (mul pien ongelma täs pilkunnussimises)=) mut hyvää kevättä sulle!