4.5.10

For the madness that occurred with a ticket to good times

IMG_3926
IMG_3919
IMG_3916
IMG_3938
IMG_3939
IMG_3924
IMG_3943
IMG_3945
Kuvailin äsken vähän yksityiskohtia omasta huoneestani. Tykkään sistuksessa selkeydestä, mutta toisaalta tykkään siitä että kaikki tavarat pääasiassa kengät, laukut ja vaatteet ovat esillä. Unalmana olisi että sitten omassa kodissa olisi se vaatehuone, mihin saisin kaikki mun rakkaat vaatteet ja asusteet kauniisti laitettua esille ja muussa asunnossa toteutettaisiin tätä selkeää sisustustyyliä ja mielellään vaaleita sävyjä, valkoista, beigeä yms. Nyt kaikki mun kaverit nauraa luettuaan tän tekstin sillä mun huone on yleensä aina yhtä kaaosta ja tällä hetkellä mistään "selkeästä sistuksesta" ei näy jälkeäkään!

Translation: Some details from my room.

8 comments:

chairoi said...

kivoja yksityiskohtia! minäkin tykkään sisustuksen suhteen selkeydestä ja siitä että kengät ja muut härpäkkeet on esillä, vaikka minulle käykin et esim kengät on sit lattialla tiellä. :) vaatehuone olis kyl upea!

Oonasi.blogspot said...

Tykkäät samanlaisesta sisustuksesta kun mä (--: Meiän talo on sisustettu just sillee selkeesti ja modernisti ja mun huone mukaanlukien + just se et haluun kaikkien ihanien vaatteiden ja kenkien ja laukkujen olevan esillä (--:

DAVID McGRIEVEY said...

I love your blog. I met Nancy Sinatra in Hollywood once, bang bang she shot me down.
X David

raita 2 said...

nice blogi sulla! ja ahh mitä perfectoja kenkiä tästä postauksesta bongasinkaan <3

Oona said...

ihana toi yhen kuvan kuviollinen mekko! Ja joo minäkin pidän paljon sisustamisesta silleen selkeesti ja että sit tällaset kengät, vaatteet ja korut on esillä. Vaikka mulla onkin kämänen huone yms mut en malta oottaa et pääsen muuttamaan kesällä omaan kämppään! :)

sara said...

chairoi: kiitos!:-) niin mullakin aina kengät sun muuta tavarat on kyllä tiellä! ah niimpä samaa mieltä!

Oonasi.blogspot: :-)! oivoi tuntuu vaan että meillä/mulla on ihan liikaa tavaraa selkeään sistukseen. tätyisi olla enmmän säilytys tilaa!:-)

DAVID McGRIEVEY: thanks! Oh how cool, bang bang! xoxo

raita2: oo kiitti! mun vauvat<3

Oona: kiitos!:-) sama juttu täällä ton kämäsen huoneen kanssa, vaikka tästä kuinka yrittää laittaa kivaa niin tuntuu että aina vallitsee sama kaaos!

Anonymous said...

sun huone on ihq<69 love it!

Johanna said...

Tosi kiva huone! :--)