30.6.10

it's QUEEN bitch to you

IMG_5480
IMG_5464
IMG_5469
IMG_5467
Postaus taukoon liittyy tällä hetkellä vähän henkilökohtaista draamaa, eikä kamerastakaan löytynyt nyt kuin nämä juhannuskuvat. Joo tiedän tuun tässä "mitä tein juhannuksena" -postauksessa vähän jäljessä muita bloggareita, mutta ehkä mä selviän! Juhannus meni Emmin, Hannan ja Nasun kanssa paikkoja kierrellessä. Päädyttiin aloittelemaan meillä aluksi vähän toisella kokoonpanolla, kun Sarppi ja Roosa liittyivät seuraan, kaikinpuolin tosi kiva ilta, kiitos tytöt!

xoxo, Sara

Transaltion: ...Later..

7 comments:

Anonymous said...

hieno postaus

Anonymous said...

voi vitsi sä oot nätti! onks toi mustavalkoraidallinen toppi muuten se H&M:n hame?

sara said...

Anonymous : :)

Oona: kiitos paljon! hehe on : D

Anonymous said...

Mitä toi juoma on? Näyttää hyvältä :D

Anonymous said...

ajattelin että nää sun kaikki postaukset on ollu aika samanlaisia u know.. mutta ei se mitään jossei sullo aikaa näitäki on kiva lukea, mutta voisitko tehdä jonkun pienen kivan teemapostauksen? öö vaikka kaikki korut voisit esitellä, koska aina näissä kuvissa sulla on aivan ihania koruja käsissä!

tai sitten kenkä/laukkupostaus! muistan sen laukkupostin joka sulla oli siellä clothes and cupcakes. blogissa, mutta senhän vois päivittää täällä. :---)

tai sitten meikkiposti vois olla kans kiva.. hmm.. järkevintä ois varmaan laittaa äänestys, jos haluaa teemapostauksen, koska hyviä ideoita on niin paljon!
(mutta ei pliis laukunsisältö- postia, se on suunnilleen joka blogissa :--<)

have a nice day,
xoxo; follower of this blog

sara said...

Anonymous: Blizzardia (vähän kuin breezer) toi on tuotu ulkomailta :)

sara said...

ps. se on hyvää !;)