19.7.10

I want to make you as lonely as me, so you can get addicted to this

IMG_5657
Ensinnäkin (edelliseen postaukseen viitaten), kiva kuulla että sieltä löytyy noin vahvoja ja järkeviä tyttöjä/poikia joilla on itsetunto kohdillaan, kiitos kommenteista! Pusuja ja haleja sinne!
Ja nyt palataan takaisin tähän postaukseen, eli jos olette ihmetellyt miksen ole kauheasti noita päivän asuja tänne lätkinyt, niin tässä on syy. Täytyy myöntää että vaikka täällä ollaan niin muotibloggaajaa niin muotibloggaajaa, niin on mullakin ollut näissä helteissä ihan vaan päällimmäisenä mielessä se että miten ei paahdu hengiltä. Mutta en mä valita, kyllä mä tästä säästä tykkään älyttömän paljon. Tällä viikolla ainakin meillä taitaa vähän viiletä! Mutta nyt nukkumaan, öitä!

Translation: later, I'm too tired I'm going to bed. sry honeys ! xoxo

4 comments:

nemee said...

i like all the black and white , and the loose top is super cute !

artsysunday.blogspot.com

Anonymous said...

Hei oikeesti, sä et todellakaa oo lähelläkää läskiä, mun mielestä oot ihan hoikka tyttö, en tajuu mitä noi tulee vinee.. no nykyää kaikkien pitäis olla jotai laihoja ku pituus on 170 nii hyvä paino kaikkien mielestä olis 50 tai 55 jotain rajaa ihan oikeesti, oot nätti tyttö ja sul on hyvä kroppa oo ylpee itestäs ! hyvää kesää :)

sara said...

nemee: thank u !(:

Anonymous: niimpä : D! kiitos ja samoin sulle ihananainen!

nsos said...

ootpas nätti tyttönen kivalla tyylillä ja blogilla :)!