17.7.10

fatty

do-i-look-fat
Hehheh täytyy kyllä sanoa että kyllä mä tonne postaukseen noita "kauhee läski" -kommentteja odotinkin : D Huvittaa vaan hieman, ensinnäkin mä en ole ikinä tavannutkaan ihmistä jonka maha ei menisi ruttuun istuessa noin ja mun mielestä mä en kuitenkaan oli ihan vielä tavoittanu "hirvee ihra" -pistettä. Ja miksi antaa itsestään muuta kuvaa kun on, mä olen ihan normaali 17 vuotias tyttö jolla ei ehkä ole täydellinen kroppa, mutta sopiva kuitenkin.

Naurettavammaksi vaan meni yksi kommentti jossa mun ilmoitettiin olevan mauton, läski ja käyttävän liian lyhyitä paitoja. Haha siinä kyllä todistaa taas sen että ei kyllä kommentoija ole päässyt edellistä postausta pitemmälle , sillä mun paidat taitaa olla aika paljon jotain muuta kuin liian lyhyitä! Mutta te pupsut siellä ruudun toisella puolella olkaa ylpeitä siitä mitä olette, nobody's perfect!

Translation: I don't get how I'm too fat ? There was a couple anonymous comment's about me being too fat : D I think that I'm a ordinary 17 year old girl with an ordinary body. It's not perfect but it's me!

28 comments:

Eetu said...

Click "Like" button!

Anonymous said...

Mun mielestä sä oot todella nätti ja sul on hyvä kroppa, ole ylpeä siitä! En tajua miksi pitäis esittää jotain mitä ei oikeasti ole. Vain jotkut tyhmät, jotka on epävarmoja itsestään voi kommentoida jotain tuollaista.

siiri said...

oon ihan samaa mieltä sun kans, et todellakaan oo läski, ja kukaan ei oo täydellinen (:

ja jotenkin tuntuu et noil anonyymeillä ei muuta tekemistä oo kun tuijottaa jonkun toisen ihmisen vatsamakkaroita ja kommentoida niitä. :----D

Anonymous said...

mitä helvettiä :--D sä et todellakaan oo mikään läski, oot tollanen pien söpö<3

Anonymous said...

you aren't fat. not at all. your body seems perfect to me

Anonymous said...

sähän oot just ihan taju laiha! oo ylpee ittestäs, vittuun tollaset paskanjauhajat!

Anonymous said...

mitä vittua:--D Mäki haluisin nähä sellasen ihmisen jonka maha ei mee tolleen ruttuun. Taino, oli mun kaverilla anoreksia, sillä ei menny maha ruttuu, mutta sellasiako kaikkie ihmisten pitäs olla........... Joillaki anonyymeillä taas aivot raksuttanu.

sara said...

Eetu: (;

siiri: niimpä, ja tylsäähän se on jos kaikki olis täydellisii : )!

Anonymous: kiitos kommentista ! ja niimpä, toi kertoo vaan anonyymien epävarmuudesta ! : )

Anonymous: aww kiitos !(:

Kätrin: thanks sweety !

Anonymous: kiitoksia ! ja niimpä !: D

Anonymous: niimpä, anoreksia ei oo kiva sairaus t.sara entinen anorektikko ; o

Anonymous said...

Voi hohhohoijaa! Jos sua sanoo lihavaks, niin ei oo kyllä lihavaa nähnytkään! Mut hyvä ettet ota noita lapsellisia kommentteja itseesi, tiedät hyvin itsekin ettei nuo kommentit ole totta! :)

Anonymous said...

muija oikee kehuu tol anoreksial :D
ja tiedoksi vaan oon myös ihan tavallinen 17.w tyttö joka ei ole sairaalloisen laiha mut mun vatsa ei mee yhestäkään kohtaa kurttuun kun istun :D

sara said...

Anonymous: kiitos :) !

Anonymous: musta siinä ei ole mitään kehumisen aihetta ? : D ja okei oot tavallinen 17 v tyttö mutta et tajua sitä että kaikilla on vähän erilainen ruumiinrakenne ja erilaiset kropat : DD joten älä tuu tänne pätemään

Anonymous said...

nyt sitte niiltä laihoilta ne kuvat tänne niin hyvä ois ! pokkaa tulla tänne sua sanoo läskiks :DDD aijaii söpöö tää kateus<3

sara said...

Anonymous: haha niimpä :D! nii on se ihana asia <3

kerttu. said...

voi herranjumala, menee jo vähän pitkälle noi anokommentit. jokainen on erilainen, eikö ne oo sitä jo tajunnu?:-D

Milja said...

Sä et oo läskii nähnykkää! :o
Ois kiva nähä millasii syömishäiriöisii ne kommentoijat on ite.

Anonymous said...

voiiii oot niin ihana ettet ota ittees tollasia paskakommentteja. :> musta tuntuu koko ajan että oot vaan enemmän ja enemmän mun lempibloggaaja ! oikeesti, toisest korvast sisää ja toisest ulos :> mua kiinnostaa seriously miltä noi tollasten kommenttien kirjottelijat ite näyttää :-DD

OOT PARASPARAS ♥

Mandy said...

En oikein ymmärrä, että miksi aina joidenkin pitää tulla pätemään jostain asiasta, ei edes omalla feissillä voi tuollaisia asioita sanoa. Saat olla ylpeä siitä että sulla on hyvä ja terve kroppa! Niillä joilla ei tule mitään esille kehon painautuessa vähän kasaan, taitavat olla muokkausohjelmat kovassa käytössä. Ole vain rohkeasti oma itsesi seuraavissakin kuvissa, meitä on paljon jotka arvostavat sitä. Loput ne jotka eivät arvosta, ovat kateellisia.

Lichy said...

WHAT? they must be out of their minds if they say it! In my eyes you are perfect! If you are fat, then other people are dinosaurs...

Hohhoijaa said...

Tää just niin tätä, ainaki anonyymien kesken. Heti kkun tulee tuollainen normaali kuva, missä maha menee makkaralle ISTUESSA (hei ihan tosi, kenellä ei muka mene jos istuu tuollai kumarassa?). Mut ootas vaa ku sulta oiski tullu sellanen kuva missä ei ois maha makkaralla... "iik laihistat", "vitun nolo ku laihistat hahahha!!!"

Ja tää tyyppi, joka kehuskeli ettei maha mene rullalle: Kerro mulle ykski henkilö, joka olisi ylpeä siitä, että on SAIRASTANUT anoreksiaa? Sairautta se olis jos ylpeilis sillä. Ja kun sulle ei tule makkaroita eikä mitään kun olet niin laiha, ni taidat olla tuulen nussima heinä... (;

Tsemiä sulle Sara näitten idioottianonyymienka, kannattaa vaa antaa tollasten puheitten olla, koska mä tiedän että oot kumminki ittees tyytyväinen just tollasena, eikä muunlaisena !

Anonymous said...

Mä oon Sara nähny sut maakissa ja et todellakaa oo mikää fäti :) Ihan normaali kaunis neiti, jolla on söpö pikku masu ;) Kellepä ei tulisi vatsamakkaroita kumarassa istuessa ja ketä edes kiinnostaa tuijottaa muiden vatsamakkaroita ja arvostella niitää... no niinpä just niitä itsestään epävarmoja olevia teinejä kiinnostaa

Anonymous said...

Hah, et oo läskiä nähnytkään!

Anonymous said...

Ei huhhuh mitä kommentteja! Oot aivan ihana juuri tollasena ku oot<3 Ite oon vahvast sitä mieltä, että nää "läskiks" haukkujat ovat vaan kateellisia siitä miltä sä näytät ja millanen sä olet ;)Sun asenne on kyllä rautaa, love it!

Anonymous said...

No huh huh, et tosiaan oo läski. Melkein kaikille tulee istuessa jonkinlainen vatsaryppy.

Inhoan&säälin tuollaisia ihmisiä, jotka eivät muulla tavalla pysty pönkittämään itsetuntoaan kuin haukkumalla muita ihmisiä. Vaikka muissa ei olisi edes mitään vikaa, esim sinussa :D Täytyy itsellään olla aika tylsä elämä, kun kiinnostaa muiden niin paljon.

Iina-Maria said...

Haha, kenellä tulee edes mieleen sanoa sua tai ketä tahansa muuta bloggaajaa läskiksi? Naurettavaa. Onhan se helppo kasvottomana anonyyminä tulla laukomaan kaikkea paskaa tänne kommenttibokseihin.
Mut onneksi sä et sentään ota noita kommentteja itseesi! Liian moni hoikka tyttö kuvittelee olevansa jotenkin lihava, ja se on tosi surullista.

Anonymous said...

huhhuh sinäkö muka läski?:'D normaali ja sopusuhtainen sanoisin:) mun mielestä on sinänsä aika säälittävää että tääl jotkuu anonyymit nimettöminä jättää jotain "oot läski" kommentteja, jotain kateellisii kotkalaisia jälleen?:D ja jotkut niistä ihan varmasti tietää sut ku kävelet tuol kaupungil.. -Sara E.

sara said...

kerttu: niimpä ; o

Milja: kiitos : ) niin ; o

Anonymous: hihi kiitos tosi paljon :)! itse olet <3!

Mandy: niimpä, mun mielestä on paljon mukavampi lukea aitojen normaalien tyttöjen blogeja kuin näitä noloja wannabe parishilton -blogeja(; ja ei en ala nimeämään mitään tai ketään !

Lichy: : D thanks !

Hohhoijaa: niimpä, laittaisi millaisia kuvia tahansa aina joku menee väärin :D kiitos paljon !

Anonymous: :D kiitos! niin jos se näitä epävarmoja teinejä kiinnostaa, jatkakoot vaan !

Anonymous: kiitos!

Anonymous: ooi kiitos <3!

Anonymous: kiitti ! äh niimpä ; o

Iina-Maria: niimpä; o se on kyllä surullista miten yksikin pieni kommentti voisi vaikuttaa nuoren tytön elämään ; o

Anonymous: haha :D kiitos ! eiköhän taas oo just nää kotkalaiset vauhdissa, olisi vaan pokkaa tulla sanomaan että "sä oot läski" päin naamaa(;

AnsQ said...

Ihan kauheeta miten ihmiset kommentoi. Sussa just nimenomaan ei_ole_läskiä. Herraisä sentään :D

Sabina ∆ said...

You are FAT ??!! OMG ! Who said this bullshit?!