7.8.10

feeling the moment slip away, am I just like you

Tässä vähän kuvia perjantailta, jolloin päätettiin viimeisen kesälomaviikonlopun kunniaksi lähteä telttailemaan! Have to say, että oli aivan mahtava reissu ja uusinta kierros jo suunnitelmissa. Hehe käy väkisinkin hymyilyttämään tuo kakkos kuva, kun tää taitaa olla just siitä kohtaa kun oltiin kävelty noin 1 km metsässä painavien kassien kanssa ja vihdoin päästy istumaan, huhuh ilme ja painauma oikeassa olkapäässä ovat kyllä ihan sen mukaiset. Mutta oli kyllä sen arvoista, maisemat olivat upeat ja fiilis muutenkin just kohdillaan!IMG_6312
IMG_6318
IMG_6336
IMG_6320
IMG_6316
IMG_6317
IMG_6337
IMG_6359
IMG_6373
IMG_6341
Ilta kului kuunnelessa musiikkia, nauraen ja lopulta makaillen ja katselemalla tähtiä. Toivottavasti teilläkin on ollut kesälomalla paljon näitä hetkiä, milloin elämä vaan tuntuu niin hyvältä.

Translation: Here's some pictures from friday when me and my friends went camping. The night was so great. We were listening to music, laughing and then watching the stars! I hope that your summer has also been full with moments like these, when you just think how life is great.

7 comments:

Oonasi.blogspot said...

viiminen kuva on ihana(:

Anonymous said...

ihanaa!:)

Anonymous said...

mite pystytte juomaa tollasta paskaa;o kulta on niin pahaa hyi

Anonymous said...

Sulla menee vähän hassusti nää tekstien päivämäärät, tämän postauksen päivämäärä on 7.8, vaikka tänä aamuna katsoin, niin ei näkyny mitään, haha :-D mutta ihana postaus ja olet ihana! :-)

Anonymous said...

Missä olitte telttailees ja itse kun olen kotkalainen niin kuka toi keltapöksynen poika tos kuvas on ku näyttää tutult? ps. ihana postaus:)

sara said...

Oonasi.blogspot: kiitos!(:

Anonymous: kyllä oli(;

Anonymous: ootko koskaan kuullut että makuasioista ei voi kiistellä ? : D

Anonymous: niimpä ; o oi kiitos!

Anonymous: oltiin siellä santalahden luontopolun lähellä jossain : DD artturihan se : ) ja kiitos!

Annabella said...

Aivan ihania kuvia taas!:)