3.8.10

friends

Heipsan! Tässä olisivat nyt nämä kysy kaverilta -postauksen vastaukset. Kiitos vielä kerran kaikille kysymyksistä! Emmi ja Anni eivät nähneet toistensa vastauksia vaan vastaukset liitettiin yhteen myöhemmin! Mutta pitemmittä puheitta tässä vastaukset:

Parhaat puolet Sarassa?

Emmi: Iloisuus, huumorintaju, sekä jollakin tavalla se että Sara sanoo yleensä asiat suoraan! Ihailen myös sitä että Sara on todella tempperamenttinen, koska sitä en itse ole:D
Anni: Älyttömän hyvä huumorintaju pakko sanoo! Välillä porukassa vaan nauretaan ja niitä omia inside läppiä tulee aika paljon: ) Vielä sitten tietenkin Saran koko ihana luonne temperamentteineen=)


Onko sara läski?

E: Hahaha jep HUGEEE! No ei todellakaan, Sara on täysin sopiva!:-D
A: Ei todellakaan: DD


Onko Sara rento? Ja voiko hänen seurassaan olla oma itsensä?

E: Kyllä on! Ja todellakin voi olla oma itsensä.. kukaan ei varmasti voisi uskoa tätä, mutta Saran kanssa saa nauraa niin tyhmille jutuille että! Huh:-D
A: Rennompaa ihmistä saa oikeesti etsiä. Monesti kun tyttöporukassa pyöritään niin ollaan vaan jossain vaatteissa ja silleen ”en jaksanut tänään laittaa itseäni” – fiiliksellä, ja se on musta just hyvä!=) Saran kanssa voi olla kyllä niin oma itsensä kun voi olla: D


Ketä Saran perheeseen kuuluu?

E&A: Hänen perheeseensä kuuluu äiti, kaksi pikkusiskoa sekä tietysti ME;)


Missä Sara käy töissä?

E&A: Yhdessä pienessä kukkakaupassa.


Näyttäytyykö Sara ilman meikkiä teille/voiko hän lähteä ilman MITÄÄN meikkiä kaupungille?

E: Kyllä Sara voi näyttäytyä meille ilman meikkiä ja on monesti näyttäytynytkin, mutta jos totta puhutaan niin en ole kyllä nähnyt häntä aivan meikittä itse kaupungilla..
A: - Joo tää oli just se fiilis:D:D Meidän porukassa voi näyttäytyä niin aitona kun on! Sara voi kyllä lähteä ilman meikkiä kaupungille jos jaksaa mutta eiköhän kaikki melkein kaikki tytöt laita vähän meikkiä ennen jonnekkin julkiselle paikalle lähtöä: )


Millainen ystävä sara on?

E: Yksisanaisesti huippu! Luotettava, kuunteleva, lojaali...
A: Yksi parhaista! Saran kanssa voi jutella ihan mistä vaan ja voi olla myös varma että jutut eivät leviä: ) Mahtava puoli Sarassa on myös se että Sara kyllä sanoo jos jokin ei ole kohdillaan tai joku harmittaa häntä. Ihanaa on että Sara puolustaa kavereitaan/perhettään niin kauan kun tarvitsee ja pysyy heidän tukenaan kun on huono fiilis tai jokin asia painaa. Saralta temperamenttia löytyy joka on älyttömän hyvä asia.


Mikä sarassa on ärsytävää?

E: Joskus hän tekee liian nopeasti johtopäätöksiä joistakin asioista! Eli on hieman äkkipikainen. Hän on myös välillä LIIAN tempperamenttinen.
A: En sanois että mikään oisi silleen ärsyttävää, kaikistahan löytyy niitä hyviä ja huonoja puolia: ) Mutta jos nyt on jotain ihan pakko sanoa niin Sara on välillä vähän äkkipikainen, mutta toisaalta se on välillä ihan hyvästä: D


Mitä mieltä olette saran kaverista NASUSTA?

E: :D Nasu on tosi mukava tyttönen, kun oppii tuntemaan!(:
A: Mun mielestä Nasu on mukava: ) Jonkun verran ollaan hengailtu porukassa ja Nasulla on aika samanlainen huumorintaju kun mulla. Tietenkin Nasulla on vielä aivan ihania vaatteita!=)


Mitä mieltä olette Saran tupakoinnista, entä poltatteko itse?

E: En polta. Tupakointi on jokaisen oma valinta, enkä juurikaan ole tästä oikein mitää mieltä:D
A: Haha tää on tää mun läppä minkä sanon aina Saralle: Osoitan Saraa ja sanon likanen keuhko ja sit mulla on puhdas keuhko:b Eihän tupakointi oo koskaan terveellistä, mutta eipä se mua haittaa vaikka Sara polttaa: ) Itse en tykkää tupakoinnista yhtään enkä sen takia polta. Parempi pitää vaan ne puhtaat keuhkot:D:D


Onko teitä ikinä nolostuttanut Saran vaatevalinnat? (HUOM, ikinä,esim 6 luokka yms)

E: En kyllä muista sellaista tilannetta, että olisi nolostuttanut. Ensinnäkään en edes hyvin muista tuonne 6 luokalle asti, mutta en ole kyllä sellaista tyyppiä että nolostuisin toisen asukokonaisuuden vuoksi.
A: No siis kaikiltahan näitä löytyy, ei tuu mitään erityistä tapausta mieleen: D


Pystyttekö puhumaan Saran kanssa kaikesta?

E: Kyllä! Oikeasti Sara on lähes ainut kenelle puhun aivan kaikesta.
A: OFC ! kaikesta puhutaan=)


Olitteko iloisia vai surullisia kun Saran ja Tonin suhde päättyi?

E: Tottakai se oli surullista, koska Tonista oli tullut jo itsellekin tosi hyvä ystävä.. mutta eiköhän asioiden pitänyt mennä näin.
A: Oon tuntenu molemmat osapuolet kauan joten oli se aika shokki silloin, mutta sitten Saraa ja Kebaa (en vaan osaa puhua Tonista Toni-sanalla:bb) ajatellen oli kyllä varmaan parempi näin kun se nyt meni: )


Onko Sara kova juomaan alkoholia ja kuinka usein Sara juo? Entä itse?

E: En nyt sanoisi että mitenkään erityisen kova. Hän juo ihan miten nuoret nyt yleensäkin juovat, eikä kovinkaan usein. Samoin itse.
A: Bileitä kun tulee niin silloinhan kaikki juo: D Sara tykkää bilettää ja Sara saa kyllä sen bilefiiliksen aikaan: ) Juhlapäivinä ja just bileissä tulee välillä juotua:--)


Onko teillä ollut ikinä kovaa riitaa Saran kanssa?

E: Ei oikeastaan ole ollut kovia riitoja. Joskus ylä-asteella mulla ja Saralla meni vähän välit poikki henkilökohtasista syistä, mutta onneksi saatiin ne korjattua. Silloinkaan meistä kumpikaan ei loppupeleissä ollut suuttunut, vaikka luultiin molemmat tyyliin että vihattiin toisiamme. Ja nyt myöhemmin on ollut vain pari hassua pikku riitaa, jotka ovat kestäneet vain vähän aikaa.
A: Mun mielestä kaikille ystäville tulee jossain vaiheessa ja on mun ja Saran ystävyydessä sellainen hetki ollutkin, mutta siitä on jo kauan kauan aikaa ja ollaan kasvettu sen kokemuksen myötä: D


Tiedättekö mikä on Saran lempijäätelö? Entä lempivaate?

E: Sara ei oo semmonen ihminen joka valitsisi vain yhtä lempparia. Ei se pysy yhdessä!:-D Eli ei sillä ole.
A: Ihan en oo varma mikä Saran lempijäätelö on, mut yleensä se on multa kioskilta hakenut caffe lattea: D Carte dor? jäätelöitäkin ollaa syöty:b
Saralta löytyy älyttömästi erilaisia vaatteita, että se ei varmaankaan pysty valitsemaan yhtä lempparia niistä: DD


Kuvailkaa Saran tyyliä kahdella sanalla:

E: Monipuolinen ja rento!
A: FUCKING AWESOME!:--)

Mitä kaikkea teette vapaa-ajalla yhdessä? Ja miten tutustuitte saraan?

E: Me tehdään vapaa-ajalla yhdessä oikeasti ihan kaikkea mahollista. Mehän käytännössä eletään yhdessä, kuin joku perhe:D Tutustuin Saraan koulussa 6luokalla. Sara tuli meidän "jengiin" oikeastaan ehkä Annin avulla, koska he olivat silloin samalla luokalla. Anninhan oon tuntenut 4vuotiaasta.
A: Hengaillaan yleensä jollakin, katsellaan leffoja, jutellaan, syödään ja tehdään muuta kivaa. Kesällä ollaan hengailtu enemmän ulkona hyvistä ilmoista nauttien. Talvella tulee sitten oltua enemmän sisällä. Vietetään aikaa myös kaupungilla kaupoissa, leffassa tai tehden jotain muuta: )
Tultiin Saran kanssa eri ala-asteilta samalle kutosluokalle. Hengailtiin silloin jonkun verran, juteltiin tosi paljon kaikista telkkariohjelmista, csi ym. muut:D:D Sitten joskus seiskalla alettiin hengailemaan porukassa enemmän ja siitä se sitte lähti: ))


Onko Sara sellanen kun mitä tän blogin perusteella vois luulla? Eli onko hän kauhea bilehileshoppailufriikki vai kotana viihtyvä lukutoukka?

E: USKOKAA TAI ÄLKÄÄ SARA ON MOLEMPIA! Sara rakastaa shoppailua sekä bilettämistä, mutta myös hyviä kirjoja! Tälläkin hetkellä hän makaa tossa sängyllä ja lukee dekkaria.
A: Ai ei mun mielestä blogin perusteella tuollaista kuvaa saa?:b Silloin kun bileitä on niin silloin biletetään ja eikä niitä usein ole: D Shoppailua Sara harrastaa ylimääräistä rahaa omistaessaan tai silloin kun tarvitsee jotain. Toisaalta Sara lukee kyllä paljon kirjoja ja vietetään usein porukassa leffailtoja jonkun kotona. Sarasta kyllä kuoriutuu bilehile silloin kun sitä tarvitaan:D:D: Se riippuu kyllä ihan blogin lukijasta minkälaisen kuvan sarasta saa: )Jos Saran luonteessa pitäisi muuttaa kaksi asiaa, mitkä ne olisi?

E: Voiei en kyllä muuttaisi mitään! Eihän Sara olisi muuten Sara?
A: Apua en mä tähän pysty vastaamaan koska mun mielestä Saran luonne on paras just tollasenaan eikä siitä pitäisi mitään muuttaa: )

Mikä on nolointa mitä Sara on tehnyt teidän seurassa?

E: Hmm tää on aika paha.. varmaan joku missä hän on räjähtänyt tai siis huutanut jollekin ihmiselle päin naamaa:D Niinkuin sanottu tempperamenttia löytyy..
A: Pieniä tilanne mokia joskus sattuu, kaikki me noloillaan aina joskus ja se on välillä just hauskaa: D Sori mutta mitään juttua ei nyt tule mieleen: (


Ootteko joskus hävenneet Saraa ihan kamalasti?

E: En ole kyllä mitenkään kamalasti.
A: Sama vastaus kun tohon ylempään: DD

Oletteko koskaan kateellisia Saralle? Missä asioissa?

E: Pakko myöntää että joskus! Siitä miten vahva ja rohkea ihminen hän on. Ja jos mennään ulkonäköön, niin siitä kuinka hyvin hänestä aina onnistuu valokuvat!:D
A: En ole kateellinen Saralle: ) Musta on ihana että meidän ystäväporukasta löytyy niin erilaisia tyttöjä ja poikia ja jokaisella on ihan omat jutut=) I like being me näin lyhyesti: D


Mikä on saran kaunein piirre?

E: Luotettavuus ja iloisuus.
A: kaunein piirre on varmaankin se Saran kuunteleva puoli=)


Mikä eläin Sara olisi ja miksi?

E: Kissa! Koska kissoilla on monta elämää ja ne putoavat aina jaloilleen, vai miten se meni.
A: - Haha pakko vastata että puuma: D

Mikä biisi kuvaa mielestänne Saraa parhaiten?

E: Ehdottomasti Avril Lavignen -The best damn thing!
A: Mun ja saran inside läppänä Papa Roachin Hollywood Whore mutta tosissaan sitten Close Your Eyesin Friends Are Friends Forever:--)


Jos saisitte valita, minkä tyylinen, näköinen, luonteinen yms sopisi mielestänne Saralle parhaiten?

E: Tarkoitettiinko tässä nyt poikaa? Jos tarkoitettiin niin hyvä kroppanen urheilija komistus, joka osaa pukeutua tyylikkäästi mutta rennosti, pitää löytyä myös hyvä musiikki tuntemus/maku. Ja ehkä vähän pahapoika tyylinen. Pojan pitää kuitenkin tietää mitä elämällään tekee!
A: Veikkaan että tää tarkoittaa miestä:b Sara on ollut aina heikkona kihariin ruiskeisiin hiuksiin: D Pyykkilauta on ihan jees ja Sara tykkää kyllä blondeista miehistäkin: ) Mun mielestä Sara tarvitsee semmoisen erikoisemman miehen eikä mitään tavallista tallaajaa:b Luonteen piirteinä huumorintajuinen, välittävä eikä koko ajan roikkuva ihminen: D


Mikä on parasta, mitä olette Saran kanssa kokeneet?

E: Apua! Eihän tälläiseen voi vastata.. Ollaan koettu niin paljon yhdessä, mutta varmasti tää koko viimeinen päälle vuosi on ollut kaikista kokemus rikkainta aikaa!
A: Tällaisia muistoja on älyttömästi!=) Saran synttärit oli mukava kokemus ja kaikki hengailut, bileet: )


Mikä on Saran lempileffa?
E: Sara tykkäilee hömppäleffoista ja sellaisista joista löytyy rakkautta ja draamaa. Yksi on varmasti Aamiainen Tiffanylla.
A: Hurjana leffafriikkinä tiedän että Sara pitää tosi paljon vanhoista leffoista (esim. aamiainen tiffanylla, pieni suklaapuoti, dirty dancing ym.) Draamoja ollaan katseltu aika paljon esimerkkinä Benjamin buttonin uskomaton elämä. Sara pitää myös paljon nykypäivän komedioista esim. good luck chuck, superbad: ) Mun kanssa kun hengailee saa katsella aika paljon leffoja:bb


Onko mitään sellasta, mitä katuisitte, mitä ootte sanonu Saralle tai tehny jotai?
E: Kyllä on jotakin vanhoja juttuja, mutta ei niitä tarvitse enään miettiä onneksi!:)
A: - Joo silloin kun kauan sitten kun meillä oli porukassa sitä riitaa, silloin kadutti muutamat asiat mutta ne on ollutta ja mennyttä ja kaikki on nyt paremmin kuin koskaan=)

1 comment:

Anonymous said...

Sara kuulostaa tosi samanlaiselta ihmiseltä kun mä. Veikkaan että tultas hyvin juttuun :)